• 1301757541_big.jpg
  • jelsa1.jpg
  • jelsa2.jpg
  • jelsa3.jpg

web banner JELSA 2

Poštovani roditelji DV Jelsa,(Jelsa, Svirče, Vrboska),

Nastavno na Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID 19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, provodimo pripreme za organizaciju rada.

Ovim putem vas molimo da se upoznate s navedenim uputama koje su dostupne i na našim službenim internetskim stranicama, a osobito jer se veliki dio odnosi i na roditelje/skrbnike djece.

Sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece, datiranim od 29.travnja 2020.godine, od 11.svibnja 2020.godine, vrtić će, ovisno o iskazanim potrebama, organizirati zbrinjavanje djece.

Poljoprivrednicima je dozvoljen rad na poljoprivrednim površinama na području Općine Jelsa uz obavezno pridržavanje svih do sad propisanih mjera opreza.

Svi poljoprivrednici koji imaju poljoprivredna zemljišta ili drže stoku izvan mjesta prebivališta moraju za kretanje do tog mjesta ishoditi propusnicu u Stožeru civilne zaštite Općine Jelsa, pri obavljanju svoje djelatnosti moraju se pridržavati svih do sad propisanih mjera opreza.

Ribari mogu nesmetano obavljati svoju djelatnost ukoliko pri tome ne ulaze u luke u akvatorij izvan Općine Jelsa uz obavezno pridržavanje svih do sad propisanih mjera opreza.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH od 23.ožujka 2020.godine, obavještavamo Vas da se zahtjevi za izdavanje propusnice o dozvoli kretanja (odlazak i povratak na otok) zaprimaju isključivo elektronskim putem na e-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.