Rad sa strankama – PON/SRI/PET od 08:30 – 12:00

Rad sa strankama – radnim danom od 08:00 – 13:00

IZLET DDK OTOKA HVARA NA KORČULU

Poštovani, od 12.10.2018. do 14.10.2018.god. organiziramo izlet DDK na Korčulu. Polazak za Korčulu bio bi 12.10. (petak) iz Hvara katamaranom u 17,30 sati. Karte za katamaran kupuje svatko za sebe. U Korčuli noćimo u hotelu MARKO POLO, polupansion. U petak po dolasku imamo večeru i kratko druženje.

Za subotu planiramo :

U jutarnjim kasnijim satima razgled grada Korčule u pratnji stručnog vodiča.

Nakon razgleda ukrcaj u autobus I odlazak na razgled otoka Korčule,uz kraća zadržavanja,posjeta svetištu Bl.Marije Petković u Blatu,posjeta Vela Luci I pauza za kavu.

U ranim poslijepodnevnim satima posjeta OPG Bacic gdje ce nam domaćin organizirati degustaciju maslinovog ulja I  pričati o vinima ovoga kraja/3 vrste vina I domaći pjat za okrepu)

Nakon povratka iz izleta predviđena je svečana večera gdje će se ( kao i svake godine ) upriličiti dodjela priznanja jubilarcima 2018.godine. Druženje se nastavlja  nakon večere uz muziku.

Povratak se planira u nedjelju 14.10.2018.godine u 13,00 sati iz Korčule za Hvar.

Plan za nedjelju jutro još je u obradi.

Molimo vas da se do kraja mjeseca javite  voditeljicama DDK u vašim mjestima  kako bi se na vrijeme upisali I uplatili participaciju. Moramo na vrijeme znati broj  jer će to utjecati na definiranje cijene izleta, a želimo izbjeći neugodnosti od prošle godine. Nadamo se razumijevanju I veselimo se zajedničkm druženju.

                                                                                   Predsjednica GD CK Hvar:
Maja Budrović

Pretraga stranice

Zadnje dodano

Posljednje izmjenjene stranice

Skip to content