Rad sa strankama – PON/SRI/PET od 08:30 – 12:00

Rad sa strankama – radnim danom od 08:00 – 13:00

Sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Poštovani, objavljen je Poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kojim se sufinancira energetska obnova obiteljskih kuća.  

Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća koje nisu oštećene u potresu odnosno mjera sukladno Tehničkim uvjetima, a u okviru sljedećih aktivnosti: 

1. Cjelovita energetska obnova koja obuhvaća povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora kroz provedbu minimalno jedne od mjera
M1.1 na vanjskoj ovojnici obiteljske kuće i ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kroz provedbu minimalno jedne od mjera M2. i/ili M3. 

2. Povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora kroz provedbu minimalno jedne od mjera M1. na vanjskoj ovojnici obiteljske kuće.

3. Ugradnja sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kroz provedbu minimalno jedne od mjera M2. i/ili M3.

Poziv i svi prilozi nalaze se na dnu ove obavijesti, a sama prijava na Poziv odvija se putem platforme ePrijave na mrežnim stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i započinje 14. listopada 2021. u 9:00 sati.

JAVNI POZIV ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA (EnU-2/21)
TEHNIČKI UVJETI
UPUTE ZA IZRADU I KORIŠTENJE KORISNIČKOG RAČUNA
IZJAVA PRIJAVITELJA

Pretraga stranice

Zadnje dodano

Posljednje izmjenjene stranice

Skip to content