Rad sa strankama – PON/SRI/PET od 08:30 – 12:00

Rad sa strankama – radnim danom od 08:00 – 13:00

Obavijest mještanima naselja Jelsa

Temeljem Ugovora o javnim uslugama za obavljanje geodetsko-katastarskih usluga između Državne geodetske uprave kao naručitelja te tvrtke Cadcom d.o.o iz Zagreba kao izvoditelja, na području Općine JELSA započela je 

NOVA KATASTARSKA IZMJERA dijela k.o. JELSA

U svrhu informiranja stranaka o terminima obilježavanja, te pravima i obavezama, svim upisanim osobama u katastru i zemljišnoj knjizi poslani su pisani pozivi putem Hrvatske Pošte, a u skladu s podacima koji su evidentirani u katastru i zemljišnoj knjizi.

U slučaju da polažete pravo vlasništva na određenoj katastarskoj čestici, a nije Vam uručen poziv, o terminu(ima) obilježavanja pojedinih katastarskih čestica, kao i o obuhvatu radova, možete se informirati na našem portalu gis.cadcom.hr/jelsa

Pozivamo Vas da se odazovete postupku omeđavanja katastarskih čestica u dodjeljenim terminima te obilježite svoje čestice vidljivim trajnim oznakama, sukladno uputama. U terminu obilježavanja na vašoj katastarskoj čestici biti će prisutan predstavnik društva Cadcom d.o.o., koj će prikupljati informacije o osobama koje polažu pravo vlasništva na istoj, kao i informacije o granicama između Vas i susjeda.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja obratite nam se u našem terenskom uredu, kojeg od 18.06.2024. otvaramo u prostorijama Općine Jelsa. Radno vrijeme ureda je svakoga dana od 09:00 do 16:30 sati.

Informacije o postupku i ciljevima katastarske izmjere možete pronaći na stranici: izmjera.cadcom.hr

Pretraga stranice

Zadnje dodano

Posljednje izmjenjene stranice

Skip to content