Rad sa strankama – PON/SRI/PET od 08:30 – 12:00

Rad sa strankama – radnim danom od 08:00 – 13:00

Analiza upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa- prijedlog

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa.

Prijedlog Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa možete pogledati OVDJE

Tema savjetovanja je: Izrada Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju izrade Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa. Komunalno gospodarstvo temelji se na načelima: zaštite javnog interesa, razmjerne koristi, solidarnosti, javne službe, neprofitnosti, supsidijarnosti, univerzalnosti i jednakosti pristupa, prilagodljivosti, kontinuiteta i kakvoće obavljanja komunalnih djelatnosti, ekonomičnosti i učinkovitosti, zaštite korisnika, prostora, okoliša i kulturnih dobara, sigurnosti, javnosti, prihvatljivosti cijene komunalnih usluga i zaštite ugroženih kategorija građana.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom Općine Jelsa, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.10.2023.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Obrazac za sudjelovanje javnosti o Prijedlogu Analize upravljanja komunalnom infrastrukturom općine Jelsa

Proces upravljanja komunalnom infrastrukturom

Pretraga stranice

Zadnje dodano

Posljednje izmjenjene stranice

Skip to content