Rad sa strankama – PON/SRI/PET od 08:30 – 12:00

Rad sa strankama – radnim danom od 08:00 – 13:00

Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Jelsa za 2023. godinu

Poštovani stanovnici,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Jelsa za 2023. godinu. Tema savjetovanja je: Izrada prijedloga plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Jelsa za 2023. godinu. Donošenje Plana upravljanja utvrđeno je člancima 15. i 19. Zakona o upravljanju državnom imovinom (»Narodne novine«, broj 52/18).

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju izrade Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Jelsa za razdoblje od godinu dana. Plan upravljanja određuje kratkoročne ciljeve i smjernice upravljanja imovinom Općine Jelsa, te provedbene mjere u svrhu provođenja Strategije, te mora sadržavati detaljnu analizu stanja upravljanja pojedinim oblicima imovine u vlasništvu Općine Jelsa i godišnje planove upravljanja pojedinim oblicima imovine u vlasništvu Općine.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Jelsa za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.10.2023.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM U VLASNIŠTVU OPĆINE JELSA ZA 2023. GODINU za savjetovanje
Odluka o usvajanju Godišnjeg plana upravljanja imovinom za 2023. godinu
Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju Plan upravljanja imovinom za 2023. godinu

Pretraga stranice

Zadnje dodano

Posljednje izmjenjene stranice

Skip to content